Lorem ipsum Lorem ipsum

Schoonmaak

Het kiezen van de juiste schoonmaakdienst kan een wereld van verschil maken. Bij RD Multiservices begrijpen we dat het tijd kan zijn voor verandering. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar zijn we meer dan alleen een schoonmaakservice - we zijn een betrouwbare partner die erop gericht is om je omgeving sprankelend schoon en gezond te houden.

Wij overstijgen de gewone schoonmaakdoelen en focussen ons op milieuvriendelijke praktijken, klanttevredenheid en het implementeren van innovatieve schoonmaaktechnieken. Met het gemak van ons online portaal, kunt u moeiteloos communiceren en hebt u altijd volledige transparantie over de diensten die wij leveren.

Bij RD Multiservices kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een toegewijd team dat echt om uw ruimtes geeft.

Reguliere Schoonmaak
Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een grondige schoonmaakbeurt hoort bij het preventief en periodiek onderhouden voorkomt storingen en vroegtijdige slijtage.

In de horeca- en de food sector, zoals bedrijfskantines of grootkeukens, reinigen wij periodiek de keukenapparatuur.
We verwijderen vuil, stof en ophopingen. We signaleren of onderdelen ontbreken of toe zijn aan vervanging.

Bij lastig bereikbare onderdelen halen wij de apparatuur uit elkaar, reinigen en desinfecteren de onderdelen en zetten alles weer zorgvuldig en werkend in elkaar. Voor een optimale hygiëne is dieptereiniging eveneens noodzakelijk bij sanitaire voorzieningen.

Overige Schoonmaakdiensten

Overige schoonmaakdiensten

Ondanks intensief gebruik blijven met geavanceerde reinigingsmachines vloeren, tapijt, wanden en plafonds er toch mooi en netjes verzorgd uit zien. Wij reinigen vloeren, tapijt, wanden en plafonds in

Wooncomplexen
Kantoren
Zorginstellingen
Hotels
Winkelcentra
Onderwijsinstellingen 

Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Tapijt reinigen we diep en duurzaam door middel van shamponeren. Het reinigen van wanden en plafonds is afhankelijk van de specifieke constructie en de materialen. Voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds werken wij met hoogwerkers.

Duurzame
Schoonmaakdiensten

Bij RD Cleaning geven we 'schoon' een nieuwe betekenis. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche leveren we onberispelijke schoonmaakdiensten met een focus op duurzaamheid. Ontdek onze diensten:

Reguliere
Schoonmaak

Voor een vlekkeloze dagelijkse of wekelijkse schoonmaak.

Oplevering
schoonmaak

Laat nieuwe of gerenoveerde gebouwen stralen.

Dieptereiniging

Ideaal voor horeca, bedrijfskantines of grootkeukens.

Overige
Schoonmaak

Van tapijt- tot plafondreiniging, we zorgen voor elk detail.

Innovatie & Inzicht

Altijd op de Hoogte

Via het RD Klantportaal heb je 24/7 inzicht in de werkzaamheden, planning, kosten en bijzonderheden in en rondom het object. Je eigen RD Dashboard houd je up to date en maakt het eenvoudig te communiceren met je eigen team.

Dashboard: Alle informatie in één scherm en één oogopslag te overzien.

Planning: Overzicht van de preventieve en correctieve werkzaamheden: wie doet wat en wanneer.

Inzicht: Volledige transparantie in alle managementinformatie die je nodig hebt om goed te kunnen sturen. Afspraken, werkzaamheden, uren en meer.

Logboek: Verslag van de verrichte werkzaamheden binnen een object, meldingen, klachten, feedback en service requests.

Facilitaire Portaal
Lees verder

Ontdek de Voordelen van RD Cleaning

✓   20+ jaar ervaring: Bewezen deskundigheid
✓   Gecertificeerde Excellence: ISO 9001, ISO 140001, VCA
✓   Duurzaamheid: Groene, milieuvriendelijke praktijken
✓   Innovatie: De nieuwste technologie voor optimale resultaten
✓   Online Portaal: Transparantie in een klik
✓   Top Team: Toegewijde en bekwame professionals

We bieden meer dan alleen schoonmaak diensten; we zorgen voor een naadloze ervaring, gericht op uw tevredenheid en gemak. Met ons team aan uw zijde kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf, terwijl wij voor de rest zorgen.
Reguliere Schoonmaak
Offerte aanvragen

Wie komen er voor je werken?

Bij RD Multiservices begrijpen het belang van voortdurende groei en ontwikkeling, en daar staat onze RD Academy voor. Het zorgt ervoor dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste veiligheids- en hygiënevereisten.

Onze toegewijde groep van supervisors en operationele managers is de drijvende kracht achter de consistente kwaliteit van onze service. Ze handhaven strenge controles om ervoor te zorgen dat alles grondig wordt schoongemaakt, zodat u de vrijheid heeft om u te richten op wat echt belangrijk is.

Bij RD Multiservices geven we onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen, vertrouwen we hen verantwoordelijkheden toe en bieden we groeikansen. Dit resulteert in een zelfgestuurde, gemotiveerde ploeg die klaar staat om een vlekkeloze service te leveren.

Offerte aanvragen

Ontdek Wat Onze Gewaardeerde Klanten Zeggen

"Glanzende schoonmaak, geweldige planning en klantgerichte aanpak!
RD Multiservices is dé toonaangevende facility service. Hun team is vriendelijk, professioneel en laat ons altijd in goede handen voelen."

"Wij waarderen de korte lijnen, proactieve aanpak en efficiëntie van RD Multiservices bij het beheren van onze winkelcentrum."

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Jouw gebouwtype

Elke gebouw is anders en stelt eigen eisen en voorwaarden aan het facilitair management. We leveren dienstenpakketten op maat voor woontorens, kantoren, zorginstellingen, hotels, winkelcentra of scholen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Oplevering Schoonmaak

Werken bij RD

Bij RD Multiservices groeit ons geweldige team voortdurend en bouwen we aan de toekomst van facilitaire diensten.

Ben je klaar om bij te dragen aan deze spannende reis en jouw potentieel volledig te benutten? Word dan vandaag nog deel van onze dynamische groep professionals en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die voor je liggen.

Vacatures

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook schoonmaak voor particulieren?

Helaas bieden wij op dit moment alleen schoonmaakdiensten aan voor kantoren, winkelcentra, VvE’s, onderwijs- en zorginstellingen.

Werken jullie met vaste kosten?Wij hanteren geen vaste prijzen, aangezien elk object anders is. Daarom komen we altijd eerst langs om de werkzaamheden te bekijken voordat we een offerte op maat aanbieden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de offerte accuraat is en aansluit bij de behoeften van de klant. Als u nog vragen heeft over hoe we een offerte op maat opstellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Na de inventarisatieafspraak kunnen we direct een eerste schatting aan u verstrekken. Als u een gespecificeerde offerte wilt ontvangen, hebben we echter meer tijd nodig. U kunt deze binnen vijf werkdagen van ons verwachten.

Op welke tijdstippen zijn jullie bereikbaar?

U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via ons vaste telefoonnummer 
010-290 81 50 of via e-mail op info@rdmultiservices.nl. Na kantoortijden kunt u ons ook bereiken dooreen voicemail bericht achter te laten of door ons een e-mail te sturen. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen. Voor spoedgevallen hebben we ook een noodnummer, dat alleen beschikbaar is voor onze bestaande klanten. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Ik wil graag eenmalig wat laten uitvoeren, kan dit?Geen probleem! Wij verrichten graag zowel eenmalige als periodieke werkzaamheden voor onze klanten. Als u nog vragen heeft over welke werkzaamheden we kunnen uitvoeren of hoe u een offerte kunt aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.Kan ik na de werkzaamheden nog onverwachte
kosten ontvangen? 

In de offerte die u ontvangt, staan alle te uitvoeren werkzaamheden duidelijk beschreven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten achteraf. Voordat we aan extra werkzaamheden beginnen, zullen we deze met u doornemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er geen misverstanden ontstaan en dat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. Als u nog vragen heeft over de offerte of over hoe we met u communiceren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Werken jullie met vaste schoonmakers?

We streven ernaar om elk object met een vaste schoonmaakmedewerker te bemannen, zodat u altijd een bekend gezicht heeft dat de schoonmaak voor u verricht. Als uw vaste schoonmaak medewerker afwezig is vanwege ziekte of verlof, zal hij of zij vervangen worden door een andere medewerker van ons bedrijf. Mocht dit gebeuren, dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen.


Waar kan ik terecht met mijn klacht?


Als u een klacht heeft, kunt u altijd direct contact opnemen meteen van onze klantmanagers. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en ons best doen om een passende oplossing te vinden voor uw probleem. Bovendien kunt u, indien gewenst, gebruik maken van ons logboeken om uw klacht daarin te noteren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de klacht efficiënt wordt behandeld en opgelost en dat soortgelijke problemen in de toekomst voorkomen worden. Als u nog vragen heeft over hoe u een klacht kunt indienen of hoe onze procedure voor het behandelen van klachten werkt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw klantmanager.