Lorem ipsum Lorem ipsum

Reguliere Schoonmaak

Onze ervaren en gekwalificeerde schoonmakers zorgen ervoor dat uw locatie er altijd spic en span uitziet. Wij bieden dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaakdiensten voor:

Kantoren
Winkelcentra
Wooncomplexen en appartementengebouwen
Scholen
Ziekenhuizen en zorginstellingen

Onze medewerkers zorgen voor een grondige reiniging van uw gebouw, waaronder het stofzuigen, dweilen en desinfecteren van de ruimtes. We houden rekening met de hygiënische vereisten en werken met milieuvriendelijke producten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw locatie en wij helpen u graag bij het opstellen van een schoonmaakschema dat aan uw specifieke vereisten voldoet.

Reguliere Schoonmaak
Oplevering Schoonmaak

Oplevering Schoonmaak

Bij het opleveren van een nieuw of gerenoveerd gebouw is het van groot belang dat alles er perfect uitziet. Wij bieden professionele opleveringsschoonmaakdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw gebouw in perfecte staat wordt opgeleverd.

Onze opleveringsschoonmaakdiensten omvatten een grondige reiniging van alle oppervlakken, waaronder vloeren, wanden, ramen, plafonds en sanitaire ruimtes. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat elk detail wordt gereinigd en dat alles er opgeruimd uitziet.

Onze medewerkers werken volgens de hoogste hygiënenormen en gebruiken milieuvriendelijke producten. Wij bieden flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan de specifieke vereisten van uw gebouw.

Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een grondige schoonmaakbeurt hoort bij het preventief en periodiek onderhouden voorkomt storingen en vroegtijdige slijtage.

In de horeca- en de food sector, zoals bedrijfskantines of grootkeukens, reinigen wij periodiek de keukenapparatuur.
We verwijderen vuil, stof en ophopingen. We signaleren of onderdelen ontbreken of toe zijn aan vervanging.

Bij lastig bereikbare onderdelen halen wij de apparatuur uit elkaar, reinigen en desinfecteren de onderdelen en zetten alles weer zorgvuldig en werkend in elkaar. Voor een optimale hygiëne is dieptereiniging eveneens noodzakelijk bij sanitaire voorzieningen.

Overige Schoonmaakdiensten

Overige schoonmaakdiensten

Ondanks intensief gebruik blijven met geavanceerde reinigingsmachines vloeren, tapijt, wanden en plafonds er toch mooi en netjes verzorgd uit zien. Wij reinigen vloeren, tapijt, wanden en plafonds in

Wooncomplexen
Kantoren
Zorginstellingen
Hotels
Winkelcentra
Onderwijsinstellingen 

Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Tapijt reinigen we diep en duurzaam door middel van shamponeren. Het reinigen van wanden en plafonds is afhankelijk van de specifieke constructie en de materialen. Voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds werken wij met hoogwerkers.

Wie komen er voor je werken?

Een lief gezicht, een vriendelijke lach en een open blik. We kunnen onze mensen veel leren, maar bepaalde eigenschappen zitten er van nature in. Onze mensen zijn dienstbaar, empathisch en gedreven. Daar selecteren we op.

Wij zijn serieus en ambitieus bezig met ons vak. Daarom hebben wij de RD Academy opgericht, waar wij onze mensen opleiden en bijscholen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op peil. Onze mensen altijd op de hoogte van de laatste veiligheids- en hygiënische eisen en leren om verder te kijken dan wat er van hen gevraagd wordt. Deze mindset zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

Dankzij de RD Academy kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. Wij dagen ze uit, geven ze verantwoordelijkheid. Zij grijpen kansen, werken zelfstandig en zijn hierdoor super gemotiveerd.

Plan een gesprek

Jouw gebouwtype

Elke gebouw is anders en stelt eigen eisen en voorwaarden aan het facilitair management. We leveren dienstenpakketten op maat voor woontorens, kantoren, zorginstellingen, hotels, winkelcentra of scholen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

De zekerheid dat het goed zit

Via het RD Klantportaal heb je 24/7 inzicht in de werkzaamheden, planning, kosten en bijzonderheden in en rondom het gebouw. Je eigen RD Dashboard houd je up to date en maakt het eenvoudig te communiceren met je eigen team. Zo zit je kort op de bal

Dashboard: Alle informatie in één scherm en één oogopslag te overzien.

Planning: Overzicht van de preventieve en correctieve werkzaamheden: wie doet wat en wanneer.

Inzicht: Volledige transparantie in alle managementinformatie die je nodig hebt om goed te kunnen sturen. Afspraken, werkzaamheden, uren en meer.

Logboek: Verslag van de verrichte werkzaamheden binnen een object, meldingen, klachten, feedback en service requests.

Facilitaire Portaal

Waarom RD Multiservices
een slimme keuze is

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Plan een gesprek

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook schoonmaak voor particulieren?

Helaas bieden wij op dit moment alleen schoonmaakdiensten aan voor kantoren, winkelcentra, VvE’s, onderwijs- en zorginstellingen.

Werken jullie met vaste kosten?Wij hanteren geen vaste prijzen, aangezien elk object anders is. Daarom komen we altijd eerst langs om de werkzaamheden te bekijken voordat we een offerte op maat aanbieden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de offerte accuraat is en aansluit bij de behoeften van de klant. Als u nog vragen heeft over hoe we een offerte op maat opstellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Na de inventarisatieafspraak kunnen we direct een eerste schatting aan u verstrekken. Als u een gespecificeerde offerte wilt ontvangen, hebben we echter meer tijd nodig. U kunt deze binnen vijf werkdagen van ons verwachten.

Op welke tijdstippen zijn jullie bereikbaar?

U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via ons vaste telefoonnummer 
010-290 81 50 of via e-mail op info@rdmultiservices.nl. Na kantoortijden kunt u ons ook bereiken dooreen voicemail bericht achter te laten of door ons een e-mail te sturen. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen. Voor spoedgevallen hebben we ook een noodnummer, dat alleen beschikbaar is voor onze bestaande klanten. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Ik wil graag eenmalig wat laten uitvoeren, kan dit?Geen probleem! Wij verrichten graag zowel eenmalige als periodieke werkzaamheden voor onze klanten. Als u nog vragen heeft over welke werkzaamheden we kunnen uitvoeren of hoe u een offerte kunt aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.Kan ik na de werkzaamheden nog onverwachte
kosten ontvangen? 

In de offerte die u ontvangt, staan alle te uitvoeren werkzaamheden duidelijk beschreven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten achteraf. Voordat we aan extra werkzaamheden beginnen, zullen we deze met u doornemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er geen misverstanden ontstaan en dat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. Als u nog vragen heeft over de offerte of over hoe we met u communiceren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Werken jullie met vaste schoonmakers?

We streven ernaar om elk object met een vaste schoonmaakmedewerker te bemannen, zodat u altijd een bekend gezicht heeft dat de schoonmaak voor u verricht. Als uw vaste schoonmaak medewerker afwezig is vanwege ziekte of verlof, zal hij of zij vervangen worden door een andere medewerker van ons bedrijf. Mocht dit gebeuren, dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen.


Waar kan ik terecht met mijn klacht?


Als u een klacht heeft, kunt u altijd direct contact opnemen meteen van onze klantmanagers. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en ons best doen om een passende oplossing te vinden voor uw probleem. Bovendien kunt u, indien gewenst, gebruik maken van ons logboeken om uw klacht daarin te noteren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de klacht efficiënt wordt behandeld en opgelost en dat soortgelijke problemen in de toekomst voorkomen worden. Als u nog vragen heeft over hoe u een klacht kunt indienen of hoe onze procedure voor het behandelen van klachten werkt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw klantmanager.