Over RD Multiservices


Welkom bij RD Multiservices, uw one-stop-shop voor al uw facilitaire diensten. Of u nu behoefte heeft aan schoonmaak, beveiliging, catering of onderhoud van het pand en de tuin, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw zakelijke ruimte efficiënt en professioneel te beheren. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen met al uw facilitaire behoeften. Met onze flexibele dienstverlening en competitieve tarieven, kunt u er zeker van zijn dat u bij RD Multiservices altijd krijgt wat u nodig heeft om uw ruimte in topconditie te houden.

Onze missie is om u te helpen uw object efficiënt en professioneel te beheren, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkste is. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol en we zullen altijd ons uiterste best doen om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Onze visie is om de leider te zijn in de facilitaire dienstverlening door onze klanten de beste service en waarde te bieden. We streven ernaar om continu te innoveren en te verbeteren om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze diensten.

De RD aanpak


We komen langs

We komen langs op locatie voor een inventarisatie van de werkzaamheden in en rondom het object We observeren en luisteren. Stellen vragen, brengen wensen in kaart en letten op verbeterpunten.
We komen terug met een plan van aanpak.

We stellen jouw team samen
Afhankelijk van wat je wilt, stellen we jouw persoonlijke team samen. Enthousiaste medewerkers die qua ervaring en vaardigheden passen bij jouw organisatie, woongebouw of terrein. Wil je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Laat het ons weten. We steunen social return on investment door mensen van de bank aan een baan te helpen.

We trainen onze mensen
Voor het team aan de slag gaat, trainen we ze op locatie en in onze RD Academy. Zo blijven de puntjes op de i staan, handhaven en verbeteren we de kwaliteit. Is iedereen weer lekker scherp.

We borgen kwaliteit
De RD Academy staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Hier trainen we onze mensen zodat zij zich blijvend kunnen ontwikkelen. Hierdoor staat er super enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers met eenzelfde kwaliteitsbeleving op de werkvloer. Onze kwaliteitsmanagers voeren periodiek inspecties uit om de kwaliteit van onze dienstverlening te controleren en waar mogelijk te verbeteren.

We houden je op de hoogte
We communiceren helder, eenduidig en real time via het online platform. Organisaties en medewerkers kunnen opmerkingen of aandachtspunten melden. Zo is iedereen van alles op de hoogte en kan er direct actie worden genomen.

De zekerheid dat het goed zit

Via het RD Klantportaal heb je 24/7 inzicht in de werkzaamheden, planning, kosten en bijzonderheden in en rondom het gebouw. Je eigen RD Dashboard houd je up to date en maakt het eenvoudig te communiceren met je eigen team. Zo zit je kort op de bal

Dashboard: Alle informatie in één scherm en één oogopslag te overzien.

Planning: Overzicht van de preventieve en correctieve werkzaamheden: wie doet wat en wanneer.

Inzicht: Volledige transparantie in alle managementinformatie die je nodig hebt om goed te kunnen sturen. Afspraken, werkzaamheden, uren en meer.

Logboek: Verslag van de verrichte werkzaamheden binnen een object, meldingen, klachten, feedback en service requests.

Lees verder

Van de bank naar een baan

Naast jou, maken we ook graag mensen blij die thuis noodgedwongen op de bank zitten. Van de bank naar een baan is een sociale doelstelling die
RD Multiservices na aan het hart ligt. We willen graag iets terug doen voor de maatschappij.

Juist in ons vak kunnen we iets betekenen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We geven ze een kans te integreren in de maatschappij en een toekomst op te bouwen. Dat vraagt extra inzet van ons, maar ook van de organisatie waar ze gaan werken. Wij selecteren mensen op motivatie, want ze moeten het wel willen. We leiden ze op en coachen ze. Uiteindelijk worden zij als volwaardige werknemer even streng beoordeeld als hun collega’s.

Past dit initiatief binnen de maatschappelijke doelstellingen van jouw organisatie of wil je vanuit een sterke, innerlijke overtuiging je medemens op weg helpen, ga dan met ons in gesprek.