Lorem ipsum Lorem ipsum

Catering & Events

De catering is de culinaire aankleding van de organisatie, het festival of een event. Wij zorgen voor een gezonde, verantwoorde lunch voor personeel, een aangeklede bedrijfsborrel, de catering tijdens een bedrijfsfeest, team-building uitje, jubileum, beurs, schoolfeestje, festival of ander event. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Catering Medewerkers

Menu's & Themas

We verzorgen de catering voor alle smaken, uit alle werelddelen en internationale keukens.

• Vegan catering
• Tapas
• Mediterrane mezzes
• Indonesisch buffet
• BBQ catering
• High tea

• Surinaamse catering
• Food truck catering
• Warm en koud buffet
• Borrelgarnituur
• En meer ...

Op elk moment van de dag: ontbijt, lunch, borrel, diner of tussendoor! In nauw overleg bespreken we de wensen.

Events

Een goed verzorgdecatering is onontbeerlijk voor het succes van het event en geeft een extrafeestelijk tintje. Met een goede voorbereiding, een strakke regie en de juistemensen op de juiste plek, leiden we alles in goede banen. RD Multiservices verzorgtde complete crew: evenementenbeveiliging, verkeersregelaars, E.H.B.O., schoonmaak en Hospitality.

Offerte aanvragen

Services

Kantinebeheer

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete oplossingen voor het beheer van bedrijfs- en schoolkantines. Ons team van ervaren professionals zal nauw samenwerken met u om ervoor te zorgen dat uw medewerkers toegang hebben tot heerlijke en voedzame maaltijden gedurende de dag.

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder menuplanning, voedselbereiding en beheer van de service. Ons team zal samenwerken met u om een op maat gemaakt menu te ontwikkelen dat aan uw specifieke behoeften en budget voldoet. Wij gebruiken alleen de verse en hoogwaardige ingrediënten in onze gerechten, om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed gevoed en tevreden zijn.

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften en voorkeuren heeft, dus werken wij nauw samen met u om een plan voor kantinebeheer te ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke eisen.

Wij kijken uit naar de gelegenheid om met u samen te werken en uw medewerkers de best mogelijke eetervaring te bieden.

Kantinebeheerder
Receptie Service Medewerker

Receptie Service

Het visitekaartje van jouw organisatie. Wij bieden professionele ondersteuning voor uw bedrijf of evenement. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een efficiënte en gastvrije ontvangst van uw gasten. Van het verwelkomen van gasten tot het verstrekken van informatie en het oplossen van eventuele problemen, wij zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen.

Onze receptie dienst biedt onder andere de volgende taken:

 Verwelkoming van gasten
Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie
Oplossen van eventuele problemen
Beheer van reserveringen en afspraken

Met onze receptie dienst kunt u zich concentreren op uw core business terwijl wij zorgen voor een professionele en gastvrije ontvangst van uw gasten. Plan een gesprek met ons op voor meer informatie.

Gastheer / Gastvrouw

Het is belangrijk dat een event overzichtelijk, veilig en vlot verloopt. Daar zorgen onze gastheren en -vrouwen voor. Onze missie is om uw gasten een onvergetelijke ervaring te geven door hen een warm welkom te geven, hen te adviseren en te assisteren en ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

Onze gastheren en gastvrouwen hebben de volgende vaardigheden en ervaring:

Uitstekende communicatievaardigheden
Professionele uitstraling en presentatie
Ervaring in de horeca- en eventsindustrie
Flexibiliteit en stressbestendigheid

Onze diensten omvatten onder andere:

Verwelkoming van gasten
Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie
Assistentie bij het reserveren van tafels en het plannen van events
Begeleiding van gasten tijdens het event

Plan een gesprek met ons op om te bespreken hoe wij uw gasten een onvergetelijke ervaring kunnen geven. Onze gastheren en gastvrouwen zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote events."

Gastheer/Gastvrouw
Offerte aanvragen

Waarom RD Multiservices
een slimme keuze is

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Over RD Multiservices

Veelgestelde vragen

Hoelang van tevoren moet ik reserveren voor
een (event) catering?

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om direct te reserveren zodra u een datum heeft voor uw event, vooral als de gewenste datum in een druk weekend of periode valt. De kans is groot dat we snel volgeboekt zijn voor deze tijden. Onthoud dat reserveringen tot 14 dagen voor aanvang nog gewijzigd kunnen worden, mits dit binnen de afgesproken voorwaarden valt.

Zijn er genoeg opties in vegetarische,
gluten- en lactosevrije en halal buffetpakketten?

Ja, wij bieden een ruime keuze aan vegetarische, gluten- en lactosevrije en halal buffetpakketten in ons assortiment. Deze pakketten kunt u bestellen vanaf 1 persoon, mits de totale bestelling minimaal 15 personen omvat. Als u specifieke dieetwensen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vervullen.

Verzorgen jullie ook de catering voor een particulieren?
Bijvoorbeeld catering op een verjaardag?

Helaas bieden wij op dit moment onze diensten enkel aan voor bedrijven.

Kan ik bij mijn buffet ook tafels, stoelen,
tenten etc. huren?

Ja, wanneer u bij ons uw (evenement) catering bestelt, kunt u ook de benodigde verhuurartikelen bij ons huren. Wij hebben verschillende artikelen beschikbaar zoals stoelen, tafels, tenten, etc. om uw evenement compleet te maken. Aarzel niet om ons te contacteren om de beschikbaarheid en prijzen te verifiëren

Moet ik dingen schoonmaken of afwassen?

Alle bijgeleverde materialen kunt u eenvoudig in de bijgeleverde boxen stoppen na gebruik, u hoeft geen enkel reinigingswerk uit te voeren of af te wassen, onze service omvat dit alles.

Hoe werkt de bezorging?

Wij zorgen ervoor dat alles vers en op de juiste temperatuur wordt bezorgd, of wanneer er een keuken aanwezig is, maken wij de gerechten op locatie af. Dit hangt af van de keuzes die u heeft gemaakt.

Kan ik de buffetten (menu's) naar eigen wens aanpassen?

Ja, u kunt al onze buffetten naar uw wensen aanpassen. Wij bereiden alles dagvers in onze eigen keuken, waardoor we erg flexibel zijn. Als u specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Kunnen we na het plaatsen van een bestelling
het aantal personen nog aanpassen?

Ja, u kunt het aantal personen tot 14 dagen voor de leverdatum aanpassen. Dit kunt u het beste via e-mail aan ons doorgeven. Houd er wel rekening mee dat gemaakte afspraken omtrent aanpassing in de offerte leidend zijn. Op deze manier hebben we direct contact over de bevestiging van uw bestelling en het aangepaste aantal personen.

Welke postcodes vallen binnen ons leveringsgebied?

Wij leveren enkel binnen de Randstad (de grote steden rondom Amsterdam, Rotterdam, Den haag en Utrecht). Transport binnen ons leveringsgebied is gratis bij bestellingen vanaf 50 personen, maar er wordt een toeslag berekend van € 0,80 excl. BTW per kilometer retour voorbestellingen onder de 50 personen.

Wanneer worden de spullen weer opgehaald?

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we alles, zoals wanneer we de levering komen doen, opbouwen, afhalen en afbreken.Dit is meestal direct de volgende dag of zelfs op dezelfde dag indien gewenst.