Lorem ipsum Lorem ipsum

RD Facility portaal

Facilitaire managers en teams worden dagelijks geconfronteerd met een lawine aan taken. Het beheren van informatie, het bewaken van de kwaliteit, het plannen van werkzaamheden en het toegankelijk houden van documenten kan al snel overweldigend worden in deze gedigitaliseerde wereld.

Het RD Portaal is specifiek ontworpen om de facilitaire uitdagingen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd, aan te pakken. Het combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak, wat resulteert in een efficiëntere werkstroom, verbeterde communicatie en transparant management. Of u nu de dagelijkse werkzaamheden stroomlijnt, inzicht wilt in de prestaties van uw team, of altijd en overal toegang wilt tot essentiële documenten, het RD Portaal biedt u de tools die u nodig heeft.

Reguliere Schoonmaak

Tools & Functionaliteiten: 

✓   Dashboard: Centraliseer alle essentiële gegevens. Zie in één oogopslag waar uw aandacht nodig is en neem geïnformeerde beslissingen.
 
✓   Planning: Een georganiseerde kijk op taken, toegewezen aan de juiste personen, op het juiste moment. Verminder de operationele chaos en verhoog de productiviteit.
 
✓   Inzicht: Bereik totale transparantie. Van werkuren tot afgeronde taken, krijg het volledige beeld van wat er gaande is binnen uw organisatie.
 
✓   Logboek: Houd nauwgezet verslag van alle activiteiten, klachten en verzoeken. Maak communicatie en feedback efficiënt en systematisch.

Reguliere Schoonmaak

✓   Time-registration: Krijg real-time updates met cloud-gebaseerde aanwezigheidsregistratie, waardoor onnodige uitgaven en inefficiënties worden verminderd.

✓   Quality management: Behoud en verbeter standaarden met een geavanceerd kwaliteitsbeheersysteem dat regelmatige controles mogelijk maakt.  

✓   Document Manager: Bewaar, beheer en krijg 24/7 toegang tot uw documenten, waar u ook bent.

Met deze uitgebreide toolset is het RD Portaal de sleutel om uw facilitaire uitdagingen om te zetten in triomfen. Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen en hoe dit uw organisatie kan transformeren? 
Neem dan contact op met RD Cleaning. Wij staan klaar om u te helpen.

Reguliere Schoonmaak
Offerte aanvragen
Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een grondige schoonmaakbeurt hoort bij het preventief en periodiek onderhouden voorkomt storingen en vroegtijdige slijtage.

In de horeca- en de food sector, zoals bedrijfskantines of grootkeukens, reinigen wij periodiek de keukenapparatuur.
We verwijderen vuil, stof en ophopingen. We signaleren of onderdelen ontbreken of toe zijn aan vervanging.

Bij lastig bereikbare onderdelen halen wij de apparatuur uit elkaar, reinigen en desinfecteren de onderdelen en zetten alles weer zorgvuldig en werkend in elkaar. Voor een optimale hygiëne is dieptereiniging eveneens noodzakelijk bij sanitaire voorzieningen.

Overige Schoonmaakdiensten

Overige schoonmaakdiensten

Ondanks intensief gebruik blijven met geavanceerde reinigingsmachines vloeren, tapijt, wanden en plafonds er toch mooi en netjes verzorgd uit zien. Wij reinigen vloeren, tapijt, wanden en plafonds in

Wooncomplexen
Kantoren
Zorginstellingen
Hotels
Winkelcentra
Onderwijsinstellingen 

Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Tapijt reinigen we diep en duurzaam door middel van shamponeren. Het reinigen van wanden en plafonds is afhankelijk van de specifieke constructie en de materialen. Voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds werken wij met hoogwerkers.

Duurzame
Schoonmaakdiensten

Bij RD Cleaning geven we 'schoon' een nieuwe betekenis. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche leveren we onberispelijke schoonmaakdiensten met een focus op duurzaamheid. Ontdek onze diensten:

Reguliere
Schoonmaak

Voor een vlekkeloze dagelijkse of wekelijkse schoonmaak.

Oplevering
schoonmaak

Laat nieuwe of gerenoveerde gebouwen stralen.

Dieptereiniging

Ideaal voor horeca, bedrijfskantines of grootkeukens.

Overige
Schoonmaak

Van tapijt- tot plafondreiniging, we zorgen voor elk detail.

Ontdek Wat Onze Gewaardeerde Klanten Zeggen

"Glanzende schoonmaak, geweldige planning en klantgerichte aanpak!
RD Multiservices is dé toonaangevende facility service. Hun team is vriendelijk, professioneel en laat ons altijd in goede handen voelen."

"Wij waarderen de korte lijnen, proactieve aanpak en efficiëntie van RD Multiservices bij het beheren van onze winkelcentrum."

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500.

Ontdek de Voordelen van RD Cleaning

✓   20+ jaar ervaring: Bewezen deskundigheid
✓   Gecertificeerde Excellence: ISO 9001, ISO 140001, VCA
✓   Duurzaamheid: Groene, milieuvriendelijke praktijken
✓   Innovatie: De nieuwste technologie voor optimale resultaten
✓   Online Portaal: Transparantie in een klik
✓   Top Team: Toegewijde en bekwame professionals

We bieden meer dan alleen schoonmaak diensten; we zorgen voor een naadloze ervaring, gericht op uw tevredenheid en gemak. Met ons team aan uw zijde kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf, terwijl wij voor de rest zorgen.
Reguliere Schoonmaak
Offerte aanvragen